Hardt og hett for Gekko

01.07.2019

 

Runde fire av utendørs VM i Trial gikk i helgen i Belgia, der Sondre "Gekko" Haga var klar til start i den lille byen Comblain Au pont.

Tekst: Pressemelding.

Som alltid kjørte Sondre bra i kvalifiseringen, og før søndagens finale lå han på kval plass nummer 6. Men det skulle vise seg å bli en tøff dag, for hele sirkuset, da varmen i Europa var satt på typ grill og de tørre og støvete seksjonene var mer enn krevende.


Vår egen kriger fra landet i nord, med gener fra vikingtiden og snø i blodårene, jobbet knallhardt hele dagen, svetten rant og man skal ikke se bort i fra at det kom en glose eller to, men etter endt dag så kunne han kassere inn en 13 plass. Selv var han veldig skuffet, og ønsket han hadde litt mer trening på slike seksjoner som arrangøren hadde tryllet frem, men vi vet at å kjempe mot elementene og mot de beste i verden samtidig, ja det krever sitt!


Nå er det en liten pause i VM før sirkuset møtes igjen i Portugal om 14 dager. Sondre skal sette seg på nok et fly, nok en trening og nye mål. Til Barcelona for å trene i første omgang og så Spansk mesterskap i Leon til helgen. Det er ingen hvile for de som kjemper med flagget på brystet.

 

Bildegalleri:

 

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.