Sondre dominerte i NM-veka


Sondre "Gekko" Haga rakk omtrent bare å lande på Sola flyplass på vei hjem fra VM-løp, før han på hjemmebane skulle ut i ringen igjen og kjempe om gull.

Tekst og foto: Pressemelding.

Denne gangen var det Norgesmesterskapet i X-Trial som sto for tur. I år som i fjor en av øvelsene som har blitt valgt ut av NRK og Norges Idrettsforbund til å delta i NM-veka, et idrettsarrangement der man på en uke avholder NM i flerfoldige forskjellige sporter.

X-Trial ble kjørt i Sandnes, på kunstige seksjoner i spektakulær stil. Vanskelighetsgraden var høy, noe som passer Sondre godt, da hans tekniske nivå er meget sterkt. Og som alltid når unggutten er på hjemmebane, så blir det en fight mot to av trialnorges største profiler, Ib Vegard Andersen og Håkon Pedersen.

Men denne gangen var det en sulten kriger fra Rogaland som hadde som mål å sette på plass sine to gode venner, noe han til slutt gjorde med solid kjøring som jevnt over viste at her på hjemmebane er det nå en ung fokusert utøver med navn Sondre som dominerer. Gull i Norgescupen, gull i X-Trial, kan han klarer 3 av 3 med et siste også i utendørs NM?

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg