Sondre dominerte i NM-veka

27.06.2019

 

Sondre "Gekko" Haga rakk omtrent bare å lande på Sola flyplass på vei hjem fra VM-løp, før han på hjemmebane skulle ut i ringen igjen og kjempe om gull.

 

Tekst og foto: Pressemelding.


Denne gangen var det Norgesmesterskapet i X-Trial som sto for tur. I år som i fjor en av øvelsene som har blitt valgt ut av NRK og Norges Idrettsforbund til å delta i NM-veka, et idrettsarrangement der man på en uke avholder NM i flerfoldige forskjellige sporter.


X-Trial ble kjørt i Sandnes, på kunstige seksjoner i spektakulær stil. Vanskelighetsgraden var høy, noe som passer Sondre godt, da hans tekniske nivå er meget sterkt. Og som alltid når unggutten er på hjemmebane, så blir det en fight mot to av trialnorges største profiler, Ib Vegard Andersen og Håkon Pedersen.

 


Men denne gangen var det en sulten kriger fra Rogaland som hadde som mål å sette på plass sine to gode venner, noe han til slutt gjorde med solid kjøring som jevnt over viste at her på hjemmebane er det nå en ung fokusert utøver med navn Sondre som dominerer. Gull i Norgescupen, gull i X-Trial, kan han klarer 3 av 3 med et siste også i utendørs NM?

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.