Sondre med sterk niendeplass i Nederland


Fra å være best på hjemmebane forrige helg, til å skulle måle krefter med de beste i verden nå i helgen, krever et dedikert og fokusert sinn. Sondre "Gekko" Haga hadde begge deler der han ankom Zelhem, en liten by i Nederland som var arrangør for VM sin tredje runde i utendørs Trial. Tekst: Pressemelding. Helgen skulle bli en varm og delvis støvete affære på stort sett bygde seksjoner, og publikum var både støttende og tilstede i flertall, noe alle førere fikk føle gleden av. Sondre hadde en god kvalik dagene før finaledagen, og plasserte seg inn som nummer 6 i klassen Trial2. Dette sammen med den gode opplevelse han hadde fra forrige helg gjorde at håpet om noe bra lå litt i luften. Og vi kan vel etter at 30 seksjoner nå er kjørt på finaledagen si at akrobaten på to hjul trives blant de beste, der han til slutt tikket inn som nummer 9 totalt og årsbeste plassering. Selv var han veldig irritert da han gjorde noen skikkelige tullefeil, hans egne ord, som nok kostet han ti prikker eller mer. Og klart det svir når de ti beste ligger innenfor 48 prikker og opp til 9. Men Sondre er en klok utøver, han tar lærdom, han klatrer sakte, men sikkert oppover. Målet er fortsatt godt i siktet, og mange løp skal fortsatt kjøres, som feks X-Trial NM på hjemmebane på Ruten i Sandnes på onsdag og ikke minst en ny VM-runde i Belgia neste helg. Så her er det bare å henge på, denne gutten har ingen planer om å stoppe med det første...

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg