Motorspeed i Lillehammer: Norges største!


Motorspeed ble startet av Jan Ivar Rustad i 1978 og holdt først til på Fåberg, der de var i 20 år. Høsten 1998 flyttet de til sine lokaler ved siden av E6 rett nord for Lillehammer. I 2017 omsatte de for over 95 millioner og var med dette Norges største forhandler. Nå er ikke all denne omsetningen motorsykler, da Motorspeed også er store på snøscootere, ATV og utstyr.

Geir Åge Bækkelund (t.v.), Anders Rustad og Roger Sagbakken er fornøyd med starten av årets sesong og selger flere og flere A2-modeller. Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik. Artikkel fra MC-avisa nummer 6-2019. Vi møter daglig leder Roger Sagbakken og Jan Ivar som er utrolig fornøyd med årets sesong. De har nå blitt eneste forhandler for Yamaha i både Oppland og Hedmark. Jan Ivar finner frem salgsbøkene fra fordums dager og kan fortelle at den første Yamahaen de solgte etter de ble Yamaha-forhandler i 1990 var en XJ600. Etter dette har det blitt mange sykler med stemmegaffel på tanken som har gått ut dørene i både butikken i Fåberg og Lillehammer. I 2013 ble de også forhandler for KTM og Indian.

Motorspeed startet i Fåberg i 1978. Her bilde fra 1982 av butikken som lå i ei nedlagt smie. Roger kan fortelle at de i årenes løp har mange faste kunder og at de alltid jobber for å gi sine kunder en så god service som mulig. Han er også fornøyd med avgiftslettelsen som kommer 1. juli. Trenden går riktig vei, vi ser også at vi nå selger flere A2-modeller etter den store økningen av lettvektersalget de siste årene, forteller en engasjert Roger. Han fortsetter: For å gi kundene våre god service, trenger vi engasjerte medarbeidere og gode produkter.

Motorspeed har et av Norges peneste salgslokaler. På sidene er det to etasjer, mens i midten er det full høyde. Ikke akkurat plassbesparende, men storslått og vakkert!

Salgslokalene til Motorspeed er blant Norges peneste. Det er to etasjer på sidene, mens i midten er det full høyde, noe som gjør at en får en følelse av å være i et storslått lokale. Når en kommer inn hoveddøren, er det Yamaha til venstre, mens Indian har fått det høyre hjørnet. Innerst finner en KTM, og i andre etasje er det både Yamaha og KTM-crossere. Selvsagt er det også mye utstyr for både gate og cross. Anders Rustad, sønn av Jan Ivar, kan fortelle at de i fjor hadde et rekordår i nysalg av både Yamaha og KTM. 2018 ble avsluttet med rekordomsetning på ca. 120 millioner. Anders har vært mye på crossbanen, og kjører i dag på mosjonistnivå med sin nye Yamaha YZ250F.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg