NMCU-medlemmer får dekk-rabatt


NMCU-medlemmer kan torsdag 27. juni kassere inn ren nettofortjeneste på medlemskapet. Da vanker det 20 prosent prisavslag på MC-dekk – og mulighet for gratisdekk ved neste korsveg. Tekst og foto: Frode Asphaug-Moe/NMCU. – Vi gjør dette som en gest til NMCU-medlemmer. Altså rett og slett som takk for godt samarbeid, sier sekretær Olaf Olstad i Norsk MC-Forhandlerforening (NMCF). Dekk-kampanjen gir 20 prosent prisavslag på dekk, omlegging og balansering, og er i samarbeid med Bridgestone. Hos hver eneste av NMCF-forhandlerne som gir rabatt på dekk og omlegging/balansering denne dagen, vil kundene som har benyttet seg av NMCU-tilbudet bli med i trekning av ytterligere nye Bridgestone-dekk. Premiene er som følger: 1.-premie: Ett sett for- og bakdekk. 2.-premie: Ett bakdekk. 3.-premie: Ett fordekk. Premiene blir trukket umiddelbart etter aktiviteten hos forhandlerne, og kan brukes ved neste dekkskift. Selv om mange NMCF-tilknyttede MC-forhandlere har langåpent på torsdager, understreker Olstad at det er viktig å bestille time for dekkskiftet denne torsdagen. Videre er han klokkeklar på at du må vise medlemskortet ditt i NMCU for å nyte godt av rabatten. Det er omkring 35 NMCF-tilknyttede MC-forhandlere i Norge, noe som representerer rundt halvparten av alle MC-forhandlerne. Disse representerer igjen cirka 70 prosent av MC-omsetningen her til lands. For å finne ut hvilke forhandlere som er med på NMCUs «dekkdag», kan du gå inn på www.nmcf.no og sjekke forhandleroversikten øverst på startsiden. Der står alle NMCF-tilknyttede MC-forretninger. – Vi setter pris på samarbeidet og denne gesten fra NMCF, sier daglig leder Bjørn M. Magnussen i NMCU. Han understreker at det er viktig å støtte opp om våre lokale MC-forhandlere, i og med de representerer et tilbud alle motorsyklister nyter godt av.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.