NMCU-medlemmer får dekk-rabatt


NMCU-medlemmer kan torsdag 27. juni kassere inn ren nettofortjeneste på medlemskapet. Da vanker det 20 prosent prisavslag på MC-dekk – og mulighet for gratisdekk ved neste korsveg. Tekst og foto: Frode Asphaug-Moe/NMCU. – Vi gjør dette som en gest til NMCU-medlemmer. Altså rett og slett som takk for godt samarbeid, sier sekretær Olaf Olstad i Norsk MC-Forhandlerforening (NMCF). Dekk-kampanjen gir 20 prosent prisavslag på dekk, omlegging og balansering, og er i samarbeid med Bridgestone. Hos hver eneste av NMCF-forhandlerne som gir rabatt på dekk og omlegging/balansering denne dagen, vil kundene som har benyttet seg av NMCU-tilbudet bli med i trekning av ytterligere nye Bridgestone-dekk. Premiene er som følger: 1.-premie: Ett sett for- og bakdekk. 2.-premie: Ett bakdekk. 3.-premie: Ett fordekk. Premiene blir trukket umiddelbart etter aktiviteten hos forhandlerne, og kan brukes ved neste dekkskift. Selv om mange NMCF-tilknyttede MC-forhandlere har langåpent på torsdager, understreker Olstad at det er viktig å bestille time for dekkskiftet denne torsdagen. Videre er han klokkeklar på at du må vise medlemskortet ditt i NMCU for å nyte godt av rabatten. Det er omkring 35 NMCF-tilknyttede MC-forhandlere i Norge, noe som representerer rundt halvparten av alle MC-forhandlerne. Disse representerer igjen cirka 70 prosent av MC-omsetningen her til lands. For å finne ut hvilke forhandlere som er med på NMCUs «dekkdag», kan du gå inn på www.nmcf.no og sjekke forhandleroversikten øverst på startsiden. Der står alle NMCF-tilknyttede MC-forretninger. – Vi setter pris på samarbeidet og denne gesten fra NMCF, sier daglig leder Bjørn M. Magnussen i NMCU. Han understreker at det er viktig å støtte opp om våre lokale MC-forhandlere, i og med de representerer et tilbud alle motorsyklister nyter godt av.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg