Fire seiere på ”Gekko” i Norgescupen


Pressemelding. Når 20-åringen Sondre «Seier» Haga først er hjemme på besøk for å hamle opp med Norgeseliten i Trial, så gjør han det med en god porsjon selvtillit. Denne helgen var det runde tre og fire i Norgescupen som skulle kjøres, og planen var enkel; fokus hele veien gir seier.

Nivået i NC er omtrent helt likt med NM, som betyr at alle de beste stiller til start. Dette er noe vi her hjemme er blitt bortskjemt med, uten kanskje å tenke over det, at eliteutøverene som for eksempel Sondre, som neste helg kjører VM, tar seg tid til å kjøre også NC-løp, ja, selv i Grimstad, tenke seg til. Og for å si det sånn, gutten fra Rogaland er stappfull av selvtillit idet han går inn i konkurransen. Han hadde nok litt han ville bevise etter forrige helgs VM-runde, mest for seg selv, men også litt for sine norske venner. Og da går det jo som «Gekko» gjerne vil, han vinner runde 3 og han vinner runde 4. I skrivende stund står han med fire av fire mulige seiere, som igjen betyr 400 poeng.

Når da nummer to sammenlagt ligger med 295 poeng, så er matematikken enkel: Sondre Haga er allerede Norgescupvinner for 2019! Dette er ingen selvfølge, selv for VM-førere. Det norske nivået i Trial er meget godt, noe som også gir Sondre en kjempe boost fremfor neste helgs VM-runde i Nederland. Forhåpentligvis er ikke han like spent som vi i støtteapparatet, for nå begynner det å svinge av kjøringen til ungkaren som bare for noen drøye måneder siden satt hjemme med brukket krageben.

For link til resultatlister og sammenlagt, se www.trialavisa.no

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg