Fart, spenning og rock 'n' roll på Gardemoen Raceway


Den dundrende høye lyden trenger gjennom marg og bein mens motorsyklene skyter fart ut av røykskyen. Første utgave av Norwegian Bike Festival er nå gjennomført. Tekst og foto: René Zografos. Dragracestevnet Norwegian Bike Festival gikk av stabelen i helgen på Gardemoen Raceway og det luktet det bokstavelig talt svidd gummi av. Legger du til enorme hastigheter, ihuga motorsportentusiaster, strålende varmt sommervær og band på scenen, så har du med de aller fleste ingrediensene fra årets Norwegian Bike Festival. – Vi har kjørt motorsykkel helt fra Stjørdal for å komme hit, sier kameratene Ivar, Jan, Bjørn-Ove og Arve, som mener denne festivalen er et av årets aller største høydepunkt. At gutta er interessert i motorsykler levnes det ingen tvil om der de ivrig forteller om doningene de normalt kjører på.

– Det er motorsykkel som er det store i livet, så her blir vi hele helgen, vi sover i telt på festivalområdet. Vi pleier å dra på flere motorsykkelturer i året, men denne festivalen er helt spesiell for her dreier alt seg om tohjulinger, sier de fornøyde. Dette var aller første gang Norsk Dragracing Gardermoen (NDRG) arrangerte et eget stevne med kun motorsykler på startlinjen. I helgen ble det avholdt NM-runde i Dragbike, Europarunde for Top Gas Dragbike og Skandinavisk cup i klassiske Dragbike. Det ble også kjørt juniorklasser. De som hadde tatt turen med egne motorsykler kunne også prøve seg på dragrace-stripa. I tilegg til motorsykkelrelaterte stands på området, spilte også bandene Jernhand og Carburators lørdag kveld. På søndag var det Show & Shine, en utstilling det de aller tøffeste motorsyklene vises frem. Arrangørene sier de håper at dette stevnet skal bli et årlig event.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.