Fire seiere på ”Gekko” i Norgescupen

17.06.2019

 

Pressemelding.

Når 20-åringen Sondre «Seier» Haga først er hjemme på besøk for å hamle opp med Norgeseliten i Trial, så gjør han det med en god porsjon selvtillit. Denne helgen var det runde tre og fire i Norgescupen som skulle kjøres, og planen var enkel; fokus hele veien gir seier.

 

Nivået i NC er omtrent helt likt med NM, som betyr at alle de beste stiller til start. Dette er noe vi her hjemme er blitt bortskjemt med, uten kanskje å tenke over det, at eliteutøverene som for eksempel Sondre, som neste helg kjører VM, tar seg tid til å kjøre også NC-løp, ja, selv i Grimstad, tenke seg til.

Og for å si det sånn, gutten fra Rogaland er stappfull av selvtillit idet han går inn i konkurransen. Han hadde nok litt han ville bevise etter forrige helgs VM-runde, mest for seg selv, men også litt for sine norske venner. Og da går det jo som «Gekko» gjerne vil, han vinner runde 3 og han vinner runde 4. I skrivende stund står han med fire av fire mulige seiere, som igjen betyr 400 poeng.

 

Når da nummer to sammenlagt ligger med 295 poeng, så er matematikken enkel: Sondre Haga er allerede Norgescupvinner for 2019!

Dette er ingen selvfølge, selv for VM-førere. Det norske nivået i Trial er meget godt, noe som også gir Sondre en kjempe boost fremfor neste helgs VM-runde i Nederland. Forhåpentligvis er ikke han like spent som vi i støtteapparatet, for nå begynner det å svinge av kjøringen til ungkaren som bare for noen drøye måneder siden satt hjemme med brukket krageben.

 

For link til resultatlister og sammenlagt, se www.trialavisa.no

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.