Fart, spenning og rock 'n' roll på Gardemoen Raceway

17.06.2019

 

Den dundrende høye lyden trenger gjennom marg og bein mens motorsyklene skyter fart ut av røykskyen. Første utgave av Norwegian Bike Festival er nå gjennomført.

Tekst og foto: René Zografos.

Dragracestevnet Norwegian Bike Festival gikk av stabelen i helgen på Gardemoen Raceway og det luktet det bokstavelig talt svidd gummi av. Legger du til enorme hastigheter, ihuga motorsportentusiaster, strålende varmt sommervær og band på scenen, så har du med de aller fleste ingrediensene fra årets Norwegian Bike Festival.

– Vi har kjørt motorsykkel helt fra Stjørdal for å komme hit, sier kameratene Ivar, Jan, Bjørn-Ove og Arve, som mener denne festivalen er et av årets aller største høydepunkt. At gutta er interessert i motorsykler levnes det ingen tvil om der de ivrig forteller om doningene de normalt kjører på.

 

 

– Det er motorsykkel som er det store i livet, så her blir vi hele helgen, vi sover i telt på festivalområdet. Vi pleier å dra på flere motorsykkelturer i året, men denne festivalen er helt spesiell for her dreier alt seg om tohjulinger, sier de fornøyde.

Dette var aller første gang Norsk Dragracing Gardermoen (NDRG) arrangerte et eget stevne med kun motorsykler på startlinjen. I helgen ble det avholdt NM-runde i Dragbike, Europarunde for Top Gas Dragbike og Skandinavisk cup i klassiske Dragbike. Det ble også kjørt juniorklasser. De som hadde tatt turen med egne motorsykler kunne også prøve seg på dragrace-stripa.

I tilegg til motorsykkelrelaterte stands på området, spilte også bandene Jernhand og Carburators lørdag kveld. På søndag var det Show & Shine, en utstilling det de aller tøffeste motorsyklene vises frem.
Arrangørene sier de håper at dette stevnet skal bli et årlig event.

 

Bildegalleri:

 

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
198x198_Yamaha_jul20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
Gunderser-nettbanner-mar19-2020.gif
OnlineMC1_NY.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT.gi
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20.gif
Banner-SpeedTripleRS-724x66-MCAvisa_NO_n
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Gunderser-nettbanner-mar19-2020.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
198x198_Yamaha_jul20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.