Krevende forhold i Japan


Runde to av årets utendørs-VM i Trial ble i helgen avholdt i Japan, nærmere bestemt på det legendariske motorsportannlegget Twin Ring Motegi, der man kjører GP-løp i mange forskjellige disipliner, og som også er kjent som Disneyland for motorsport. Tekst: Pressemelding Sondre «Gekko» Haga. Sondre «Gekko» Haga hadde flydd jorden rundt for å delta på løpet, og sammen med teamkollega Adam Raga inntok de høflighetslandet med stor respekt. Sondre er absolutt ingen førstereisgutt, selv om han nok ikke helt er på nivå med sin læremester Raga. Men at han hadde forbredt seg godt var det ingen tvil om, noe han viste allerede i kvalifiseringen der han klinket til med en flott 2. plass. Stemningen var god når gutta fra teamet etterpå tok seg en sykletur gjennom byens krevende gatetrafikk. Dag to startet med en god følelse og Sondre selv fortalte at godfølelsen var der fra start. Men så er det jo en gang slik at det ikke bestandig er følelsen alene som bestemmer resultatet, og etter en hard og krevende dag så falt han ned på en 10. plass, bare to prikker fra 6. plassen.

Dette krevde litt mental bestemthet fra unggutten og han måte bruke sine ressurser for å ha fokuset på målet som ventet dagen etter. Og ingen skal si at Japan ga noen noe gratis. Det var vanvittig krevende løyper som møtte Sondre, og han måtte jobbe tøft fra første stund. Glatte seksjoner, tøff konkurranse og tøffe krav til seg selv gir en skjerpet rogalending med vikingblod, og selv om ikke det klaffet helt på alle seksjoner så kjempet han seg til mål på en respektabel 11. plass, kun 7 prikker fra f.eks. en 5. plass, noe som sier litt om hvor tett og god konkurransen blant verdenseliten i Trial2 er.

Sondre uttaler at han er bitte litt skuffet, men at flyturen hjem brukes til å klargjøre seg for nok en konkurranse, denne gang er det Norgescup runde 3 og 4 som skal kjøres til helgen, og at han tar med seg alt det gode fra Japan hjem til Norge der rivalene og kompisene Ib Vegard Andersen og Håkon Pedersen skal få bryne seg på en mentalt klar kriger fra Sandnes. Neste VM-løp er 22. til 23. juni i Nederland, så det er ingen hvile for motorsportens akrobater der livet på veien tidvis bærer preg av sirkus, svette og sagmugg...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.