MC-Tuning nytt servicepunkt for Triumph


BMW-forhandleren i Trondheim, MC-Tuning AS, har holdt til i Tiller i samme område som et av Norges største kjøpesenter, City Syd, siden 2010. Fra april i år har de blitt servicepunkt for Triumph. Da det ikke er noen Triumph-forhandler nord for Oslo og Bergen, har de fått et stort område å dekke når det gjelder service og reparasjon. Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik.

Artikkel fra MC-avisa nummer 6-2019. Bjørn Eidem som eier MC-Tuning AS skrudde på Triumph-modellene i 90-årene da han samarbeidet med William Jenssen. Han kan fortelle at det er stor forskjell på årets modeller og det som fantes på 90-tallet. - De europeiske MC-merkene har de siste årene vært utrolig innovative, og jeg mener at både BMW og Triumph nå ligger i forkant av MC-utviklingen, forteller Bjørn. Han fortsetter: - Da jeg selv er utdannet mekaniker, er jeg opptatt av at vi skal ha topp moderne utstyr på verkstedet. Vi har blant annet investert i en 3D-printer som hjelper oss med smådeler når vi bygger nye MC-bygg utenom sesongen. I butikken til MC-Tuning AS står det en R nineT Racer som de brukt vinteren til å bygge om. Denne er verdt et skue, og vi anbefaler alle som tar turen innom Trondheim til å besøke Bjørn og gjengen for inspirasjon. Bjørn kan fortelle at de i år regner med å selge over 100 nye BMWer. Han er fornøyd med å bare representere et merke på salgssiden. Min filosofi har alltid vært å ha en relasjon til de folkene jeg handler med. Vi har f.eks. en utrolig bra relasjon til for eksempel BMW og Spare Parts Service AS. Det er mye enklere å ordne opp i problemer med folk du kjenner og stoler på, avslutter Bjørn intervjuet med.

BIldegalleri med bildetekst:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg