MC-Tuning nytt servicepunkt for Triumph

09.06.2019

 

BMW-forhandleren i Trondheim, MC-Tuning AS, har holdt til i Tiller i samme område som et av Norges største kjøpesenter, City Syd, siden 2010. Fra april i år har de blitt servicepunkt for Triumph. Da det ikke er noen Triumph-forhandler nord for Oslo og Bergen, har de fått et stort område å dekke når det gjelder service og reparasjon.

Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik.

Artikkel fra MC-avisa nummer 6-2019.

Bjørn Eidem som eier MC-Tuning AS skrudde på Triumph-modellene i 90-årene da han samarbeidet med William Jenssen. Han kan fortelle at det er stor forskjell på årets modeller og det som fantes på 90-tallet. - De europeiske MC-merkene har de siste årene vært utrolig innovative, og jeg mener at både BMW og Triumph nå ligger i forkant av MC-utviklingen, forteller Bjørn. Han fortsetter: - Da jeg selv er utdannet mekaniker, er jeg opptatt av at vi skal ha topp moderne utstyr på verkstedet. Vi har blant annet investert i en 3D-printer som hjelper oss med smådeler når vi bygger nye MC-bygg utenom sesongen.

I butikken til MC-Tuning AS står det en R nineT Racer som de brukt vinteren til å bygge om. Denne er verdt et skue, og vi anbefaler alle som tar turen innom Trondheim til å besøke Bjørn og gjengen for inspirasjon. Bjørn kan fortelle at de i år regner med å selge over 100 nye BMWer. Han er fornøyd med å bare representere et merke på salgssiden. Min filosofi  har alltid vært å ha en relasjon til de folkene jeg handler med. Vi har f.eks. en utrolig bra relasjon til for eksempel BMW og Spare Parts Service AS. Det er mye enklere å ordne opp i problemer med folk du kjenner og stoler på, avslutter Bjørn intervjuet med.

 

BIldegalleri med bildetekst:

 

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.