Norges største Route 66 firma med historisk stunt


Norges største Route 66 firma setter enda en verdensrekord. Som aller første firma i verden filmer de Route 66 USA sekund for sekund i hele tre uker. Tekst: Pressemelding fra Route66usa.info. For første gang i verden blir verdens mest berømte motorsykkeltur, Route 66 i USA, filmet LIVE meter for meter fra Los Angeles til Chicago, meter for meter, sekund for sekund – og du kan se hele turen direkte facebook.

Klikk her for å gå til Route66usa.info sin Facebookside, der du også finner live-sendingen.

– Ved hjelp av utstyr fra et profesjonelt firma i USA, som leverer liknende utstyr til NASA, filmer vi hele Route 66 USA live, meter for meter, og sender live. Vi er glade for å være de aller første som gjør dette, og ettersom ingen har gjort det før, er det jo en verdensrekord. Vi er et helt team som står bak dette, og får god hjelp av kontorleder Camilla Bjørk, info-sjef Ola Øyen og guide Helge Njå som i år kjører Route 66 USA for 90. gang. Det er også verdensrekord, sier Arve Stallvik, grunnlegger av verdens største Route 66 firma, og mannen bak ideen om å filme Route 66 live.

Route 66 USA – stadig mer populært: – Vi opplever at våre turer på Route 66 USA blir stadig mer populære, år for år, og ville gjøre noe ingen har gjort før, sier Stallvik, som etter å ha bodd tre år i Chicago, der Route 66 starter, i USA bare blir kalt "Mr.Route 66".

– Man kommer veldig tett på, når vi filmer alt med lyd. Dette går rett på lufta og vi har mange fra inn- og utland som følger oss til alle døgnets tider. Det blir ikke tatt opp, det skjer der og da. Vi filmer ikke på natta når vi sover og når folk er i dusjen, men hele turen ellers sendes direkte. Historiske Route 66 i USA går gjennom mange øde steder, der signalene er for dårlige til å at vi kan sende live. Da kobles en "vente-video" inn, som sier at vi er snart tilbake med live-sendingen.

– Vi har laget over 300 turer på Route 66 USA for over 10 000 nordmenn i over 16 år nå. Og vi liker å gjøre stadig flere stunt rundt Route 66 som fenomen. Vi har laget en Route 66 bok som er 66 cm utbrettet, og har 266 sider og 366 foto og koster 66 dollar. Vi har enerett i Norge på å lage Route 66 bekleding, vi lager en Route 66 film som er 66 minutter til hver gruppe hver sommer og vi feiret Helges 66.tur med en 66 cm stor kake på startstedet til Route 66 i Chicago.

MR ROUTE 66: Mannen bak verdens største Route 66 firma, Arve Stallvik, filmer nå hele Route 66 USA live, sekund for sekund, meter for meter, i hele tre uker. Det er første gang i historien dette blir gjort. (Foto: Route66usa.info)

Norges første Route 66 bar & saloon: Siste nytt er at Stallvik og Route66usa.info nå lager Norges første Route 66 bar & saloon. Adressen er Alby Alleen 66, på Jeløya i Moss. Her står verdens største Route 66 skilt som er 6,66 meter høyt, deres Route 66 bil, bøker, filmer og det skal serveres Norges eneste Route 66 burger og Norges første Route 66 øl.

– Åpningsfesten blir om 66 dager, dvs. 16.august 66 minutter etter 6 pm. Her blir det Elvis-konsert, øl, burger, live-musikk med vårt Route 66 band, 66 gode Route 66 sanger, Vår Route 66 film på 66 minutter og gode Route 66 tilbud og overraskelser. Blant alle som kommer trekker vi ut en som vinner gratis Route 66 tur, så det gjelder å møte opp, sier Norges "Mr. Route 66". Fra og med 2020 skal dette blir Norges største Route 66 fest. Den vil da starte på samme dato, det vil si 6/6, hvert år i framtida og vare i 66 timer.

– Men bli med på Norges første Route 66 fest allerede nå 16.august. Her blir det mange overraskelser som vi ikke kan røpe nå. De første 66 kommer inn gratis på festen, så vær ute i god tid, sier grunnlegger eier av The Route 66 bar & saloon.

Klikk her for å gå til Route66usa.info sin Facebookside, der du også finner live-sendingen.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg