MC-Marine på plass i Åsane


MC-Marine har flyttet fra Minde til Skeidar-bygget ved siden av Åsane Storsenter og bussterminalen. Arvid Håland og gjengen har bygget opp en flott butikk og verksted. Arvid kunne fortelle at det ennå er ting som må ordnes, men at de nå er helt operative. Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik. Artikkel fra MC-avisa nummer 5-2019. Han og butikksjef Jonny Berland er meget fornøyde med besøket etter åpningen i begynnelsen av april. Spesielt har de opplevd et enormt trøkk på fredager og lørdager som de ikke hadde på Minde, kunne Jonny fortelle. Per Wiken og Arvid Håland startet MC-Marine AS i 1983. Grunnen til at de måtte flytte var at politikerne i Bergen liker bedre et tog som går utrolig sakte (les Bybanen). Bybanen skal utvides, og den nye linjen vil gå rett ved siden av bygget til MC-Marine, noe som vanskeliggjør å drive MC-butikk derfra lenger. MC-Marine AS har alltid hatt et velorganisert verksted, og det samme kan sies om det nye verkstedet på Åsane. Vi tar ikke munnen for full når vi sier at det er et av Norges mest moderne MC-verksteder. Her er det åtte arbeidsstasjoner utstyrt med samme verkstøyskap. For de som følger med på MC-bygging, er Arvid Håland et kjent navn. I MC-avisa har vi skrevet om hans restaurering av en 1918 Wanderer som vant ”Beste Veteran” under Oslo Motor Show i fjor. I butikken står flere av byggene til Arvid utstilt, pluss 1969 Honda CB 750 K (med sandstøpt blokk) som var prototypen på CB750 K1. Her finner du altså både ny og gammel MC-glede! Vi anbefaler alle et besøk hos MC-Marine hvis man er i Bergenstraktene.

Bildegalleri med bildetekst:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg