God stemning på HURTcamp


I forkant av morgendagens (søndag 26. mai) store arrangement mot mobbing i Lillehammer, HURT 2019, har medarrangør Fellowship MC Mot Mobbing hatt et MC-treff på Birkebeineren skistadion torsdag til og med søndag. MC-avisa tok turen innom, og her var det god stemning tross de siste dagers nedbørsmengde. Test og foto: Anders Eidevik. Det var en svært munter gjeng som sto og gjorde klart til kortesjekjøring da jeg ankom treffplassen på Birkebeineren skistadion utenfor Lillehammer lørdag formiddag. MC-treffet HURTcamp er bare en av mange initiativ Fellowship MC, med nestleder Vegard Elvland (sittende på sykkelen på hovedbildet) i spissen, har gående denne siste helgen i mai.

Her gjøres det i stand til HURT 2019. I løpet av kvelden skal blant annet en scene rigges opp på gressplanen.

HURT 2019 – minnesmarkering med sterkt anit-mobbebudskap "HURT – sett, hørt og tatt på alvor" som skal gå på Lysgårdsbakken i morgen er selvsagt helgens viktigste arrangement. I forbindelse med dette har det kommet i stand både MC-treffet HURTcamp samt kortesjekjøring fra flere steder i landet opp, ned eller bort til Lillehammer og Lysgårdsbakken. Mange av Fellowships MC sine medlemmer har i løpet av dagen vært i Lillehammers gater og delt ut flyers for arrangementet. Leif Alstad, leder i Fellowship MC, forteller begeistret om hvor stor respons de opplever å få, og håper at mange tar turen til morgendagens hovedarrangement. Hvis du er i området, ta turen opp til skihoppanlegget i Lillehammer i morgen kl. 12. Klikk her for å se eventet på Facebook.

Martin Øien og Sofie Inger Johansen fra Skistua sto for maten på HURTcamp.

Imponert over tilretteleggingen På arrangørsiden for HURT 2019 finner vi, i tillegg til Fellowship MC, både OdinStiftelsen og Lillehammer Olympiapark. De treffdeltakerne jeg snakket med var alle full av lovord om tilretteleggingen de fikk fra Olympiaparken. Her var det god plass – ikke minst til de kanskje 80 ekstra som ville komme lørdag kveld – i tillegg til gode fasiliteter og god mat. Og alt for en meget billig penge. Olympiaparken hadde ordnet bespisning til HURTcamp gjennom Skistua kafé og sportell som holder hus på nettopp Birkebeineren skistadion.

Odd-Einar og Jonny var begeistret over oppvartningen.

Kokkene må få omtale! Treffdeltakerne Odd–Einar Eriksen og Jonny Skar var klokkeklare i sin tale; kokkene måtte få omtale. De hadde nemlig stilt opp i tide og u-tide med rikelige mengder god mat, og det til meget hyggelige priser. Skistua drives av Martin Øien og Sofie Inger Johansen. Siden oppstarten i november i fjor, i forbindelse med et verdenscuprenn der de serverte mat til funksjonærene, har Skistua holdt åpent som kafé i vintersesongen, hatt utleie på lokalene til ulike selskap, levert catering til ulike arrangementer og selskap og drevet sitt overnattingstilbud kalt «sportell». Mer info finner du på www.skistuakafe.no.

HURTcamp sin egen brannbil – just in case...

Kortesjekjøring til kortesjen fra Trøndelag Før jeg takket for meg, rakk jeg å få med meg starten på kortesjen som skulle kjøres fra Birkebeineren skistadion til Otta. Der skulle de møte kortesjen fra Trøndelag som startet fra Verdal i dag morges, før de sammen vil returnere til treffplassen i kveld.

Klikk her for å se video av kortesjens avgang på MC-avisas Facebookside. MC-avisa ønsker Fellowship MC, OdinStiftelsen og Lillehammer Olympiapark lykke til med dette utrolig flotte og viktige arrangementet. I en senere utgave av MC-avisa kommer til tilbake med en fyldigere artikkel om HURT 2019 og intervjuer med initiativtaker Vegar Elvland og OdinStiftelsens Katrine Olsen Gillerdalen som forteller om deres engasjement i kampen mot mobbing.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.