BMW med lekkert retro-konsept


Fredag 24. mai avduket BMW Motorrad en lekker konsept-motorsykkel i retrostil kalt Concept R18. Som navnet tilsier snakker vi her om en 1800-kubikks boxermotor. Utseendet er ment som en moderne tolkning av BMWs 60-tallsmaskiner, og går unektelig i retning chopper. BMW skriver selv at R18-konseptet er en hyllest til kunsten å utelate det du ikke trenger, og så fokusere på det som er igjen. Edgar Heinrich, leder av BMW Motorrads designavdeling, forteller at konseptet handler om å føle i stedet for å tenke.

– For meg er motorsykler som BMW Concept R18 en respons til et voksende behov blant motorsykkel-fellesskapet: I stedet for på teknologi, er fokuset på enkelhet, autentisitet og gjennomsiktighet. (...) Vårt mål med denne konseptetsykkelen er å adressere dette behoved og gjøre det til en analog erklæring i en digital tidsalder, sier Heinrich.

Klikk her for å les mer om Concept R18 på BMWs blog (engelsk). Avdukingen til Concept R18 skjedde på lukseriøse Villa d’Este i Italia, et sted mange bil- og motorsykkelprodusenter tidligere har lansert retromodeller på. Se flere bilder fra avdukingen i galleriet under:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg