BMW med lekkert retro-konsept

24.05.2019

 

Fredag 24. mai avduket BMW Motorrad en lekker konsept-motorsykkel i retrostil kalt Concept R18. Som navnet tilsier snakker vi her om en 1800-kubikks boxermotor. Utseendet er ment som en moderne tolkning av BMWs 60-tallsmaskiner, og går unektelig i retning chopper.

BMW skriver selv at R18-konseptet er en hyllest til kunsten å utelate det du ikke trenger, og så fokusere på det som er igjen. Edgar Heinrich, leder av BMW Motorrads designavdeling, forteller at konseptet handler om å føle i stedet for å tenke.

 

– For meg er motorsykler som BMW Concept R18 en respons til et voksende behov blant motorsykkel-fellesskapet: I stedet for på teknologi, er fokuset på enkelhet, autentisitet og gjennomsiktighet. (...) Vårt mål med denne konseptetsykkelen er å adressere dette behoved og gjøre det til en analog erklæring i en digital tidsalder, sier Heinrich.

 

Klikk her for å les mer om Concept R18 på BMWs blog (engelsk).

Avdukingen til Concept R18 skjedde på lukseriøse Villa d’Este i Italia, et sted mange bil- og motorsykkelprodusenter tidligere har lansert retromodeller på. Se flere bilder fra avdukingen i galleriet under:

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_aug19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.

MC-Huset_aug19.gif
OnlineMC jan19 2.gif