Sondre «Gekko» Haga klar for utendørs VM i Trial


Pressemelding:

Endelig er ventetiden over for Sondre «Gekko» Haga når mesterne av motorsportens virkelige mentale prøvelse står for tur. Trial-VM sparkes i gang til helgen i naturskjønne Pietramurata i Italia, et sted Sondre har kjørt en rekke ganger.

Årets VM samler de desidert beste førerene i verden, og det er i dette selskapet vår unge mann, som fyller 20 år dagen før VM starten, skal utkjempe kampen om hver eneste prikk. Sondre kjører i klassen Trial 2, som er det nest høyeste nivået i verden.

Det kan sies at vinteren ikke har vært Sondre sin beste oppladning til VM sesongen, da han knakk kragebeinet under en trening. Men dette knakk absolutt ikke hans vilje, og man har sjelden sett en raskere opphenting og opptrening en det rogalandsgutten presterte på vinterens Spaniaopphold.

Nå gjenstår det bare å se om treningen har tatt han helt tilbake der han var, om han mestrer evnen til å balansere både sykkel, sinn og vilje. Vi som kjenner han har ingen tvil, vi vet at Sondre til helgen er tilbake der han hører hjemme, blant de beste i verden!

Fakta: Sesongen 2019 kjører Sondre G. Haga for fabrikksteamet til TRS Motorcycles, der legenden Adam Raga er førstefører og god mentor. 2018-sesongen til Sondre endte men en totalplassering som nummer 12, noe han i år har seriøse planer å forbedre kraftig. Målet er å kjøre i GP-klassen neste år, noe som krever en målbevisst hardtarbeidende ung mann fra Norge.

VM går over 7 runder og avsluttes i Spania i september. 25-26 Mai – Italia 07-09 Juni – Japan 22-23 Juni – Nederland 29-30 Juni – Belgia 13-14 Juli – Portugal 20-21 Juli – Frankrike 21-22 September – Spania

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg