Hardangertreffet 2019 – en siste dans?

17.05.2019

 

Hardanger MC-Klubb inviterer til sitt årlige Hardangertreff for 23. gang på rad, helgen 31. mai til 2. juni på Byrkjeland. Klubben håper på godt vær og oppmøte på det som kan bli det siste Hardangertreffet.

Tekst: Anders Eidevik
Foto: Bjørn Kjetil Hansen


Hardanger MC-Klubb har arrangert Hardangertreffet siden 1997. I løpet av disse årene har etter hvert mange treffdeltakere delt flotte MC-øyeblikk med hverandre. Bilder fra de fleste årene samt andre arrangement klubben har stått for, er godt dokumentert på klubbens hjemmeside, www.hmck.no/galleri.html.

– Oppslutning, innsatsvilje og gode tilbakemeldingar har gjort dette til ein tradisjon. De første årene hadde vi treffet på Haukås i Strandebarm, men fra 2002 har vi arrangert treffet på våren i slutten av mai på Byrkjeland i Vikøy, forteller Bjørn Kjetil Hansen i Hardanger MC-Klubb.

Kanskje siste gang:
Årets treff er i utgangspunktet det siste i rekken – i alle fall det siste Hardanger MC-klubb arrangerer. Treffsjef Cathrine Savic Røed forteller til MC-avisa at grunner enkel: Medlemstallet går ned, og alderen går opp. Men treffet må gjerne leve videre, med andre bak rattet.

– Etter avstemning blant medlemmene er det bestemt at det ikke blir treff til neste år. Mange har jobbet med og for treffet i mange år og har kanskje blitt litt lei av å bruke så mange timer til dugnad og treffvakt. Kanskje andre klubber kommer inn og kan føre tradisjonen vidare, undres Hansen.

Klikk for å lese mer om treffet på:
Hardanger MC-Klubbs nettside
Hardangertreffet 2019 på Facebook

MC-avisa ønsker Hardanger MC-Klubb lykke til med årets treff, enten det blir det siste i rekken eller ikke!

 

Bildegalleri:

 

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_aug19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.

MC-Huset_aug19.gif
OnlineMC jan19 2.gif