Norwegian Bike Festival – stor MC-festival på Gardemoen


Fredag om en snau måned går en ny storsatsing av stabelen på Gardemoen Raceway. Norsk Dragracing Gardemoen inviterer til MC-treff der det bys på full NM-runde i dragrace, flotte fasiliteter, rockekonsert, god mat og drikke og mye mer! Tekst: Anders Eidevik For alle som kan tenke seg å bli med på en skikkelig MC-festhelg, er det bare å sette av helgen fredag 14. til søndag 16. juni. Dette blir startsskuddet på et arrangement som fort kan bli en årlig høydare for mange motorsykkelinteresserte. Valget av dato er slettes ikke tilfeldig: Andre hele helg i juni er historisk sett å anse som værgarantist på Østlandet! Dette er første gang Norsk Dragracing Gardemoen, med initiativtaker Bjørn Jensen i spissen, drar i gang en "bikes only" festival. Målet med festivalen er en avslappet stemning med god mat, god musikk og masse, masse motorsykkel. Samarbeidspartnere er Hawgs Racing, Norges Motorsportforbund og Romerike Dragbikeklubb.

Full NM-runde i dragracing: Norwegian Bike Festival ønsker alle motorsyklister velkommen til en helg på stripa. Kjører du Roadracing, har du nå tidenes mulighet til å dokumentere din reaksjonstid på startstreken! Alle med NMF MC-lisens kan kjøre drag etter et forkortet lisenskurs på startplaten. Påmelding på dragracing.eu

Full trøkk fra scene på lørdagskvelden:

Lørdagen avsluttes med skikkelig trøkk fra scenen, som blir rigget opp for anledningen. Her skal bandene Jærnhand og The Carburetors stå for underholdning og full rock 'n roll! Denne delen av festivalen har 18-årsgrense. Klikk her for å gå til arrangementets Facebookside, der du finner mer informasjon. MC-avisa kommer tilbake med protettintervju med festivalgeneral Bjørn Jensen. Følg med på MCavisa.no!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg