MC-avisas Touringspesial i salg nå!


Årets touringnummer er nå ute i butikker og kiosker. Som tittelen tilsier, her er det massevis av spennende touringstoff. Sørg for at du får med deg dette bladet!

Her er noe av det du finner i dette spesialnummeret:

Vår nye medarbeider Ole-Andreas Isdahl har testet årets store nyhet fra KTM. KTM 790 Adventure fikk massiv interesse da den ble presentert på MC-messen i Milano. Les her hvordan Ole-Andreas opplever adventureren.

Elektrisk er fremtiden, er det mange som hevder. I motorsykkelbransjen er det amerikanske Zero som troner på toppen av elektriske motorsykler. Erling Sande har nå blitt norsk importør og vi har fått låne en Zero DSR. Les testen i MC-avisa!

Vår redaktør Oddbjørn Myklebust har vært i Florida og kjørt Indians nyeste versjon av Chieftain Limited. Helt nytt design og nå med tre motormappinger. Med på turen hadde han kone, svoger, svigerinne og bagasje, alt fordelt på to Chifetains.

Kyrre Hagen valgte utradisjonell julefeiring og reiste til Sør-Afrika. Som alltid når Kyrre reiser, leier han sykkel. Landet helt sør i Afrika har visst mye å by på. Storslått natur og ville dyr. Heldigvis endte ikke Kyrre opp som løvemat...

Skottland er et reisemål mange tohjulsfarere anbefaler. Et land med mye og innholdsrik og til tider makaber historie. Naturen er noe for seg selv, alt fra høylandet, de grønnkledde dalene og de små koselige kystbyene. Arild Skauby gir deg hans opplevelse av herligheten.

"Grand Tour of Zwitzerland" har du gjerne hørt om? En rute som tar deg gjennom store deler av Sveits. Sveit er med sine alper og virrvarr av veier et yndet sted for motorsyklister og det er mange norske motorsyklister som reiser her år etter år. Helene og Binge har kjørt Grand tour, les historien og se de flotte bildene her!

MOHO Hotels. Har du tenkt deg ned til alpene i sommer bør du sjekke ut MOHO hotels. Det har Kirsti Holden og Tore Bergstøm gjort. I touringnummeret tar de deg meg og gir en flott beskrivelse av noen av disse hotellene og hvorfor de velger akkurat dem.

Vi har også flotte hoteller og ikke minst fantastisk natur her til lands også. Ole-Andreas fikk med seg noen kamerater og dro på en liten rundtur for å sjekke ut tre historiske hoteller. Turen ble gjort på fire klassiske, moderne motorsykler. Norge har ufattelig mye å by på!

Touringkonkurransen 2019! Skal du ut og kjøre litt i sommer, bør du bli med på MC-avisas Touringkonkurranse. Alt om konkurransen finner du i dette bladet. Du finner den også her på hjemmesiden vår. Det er flotte, ekstremt flotte premier å vinne. Hovedpremien er en tur til USA hvor man får kjøre Best of Route 66 USA: Hollywood, Las Vegas og Grand Canyon. Dette bare MÅ DU bli med på! I tillegg er det mer, mye, masse og annet spennende lesestoff for norske motorsyklister i denne fabelaktige utgaven av MC-avisa! God lesing.

Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun 599,- for 10 nummer. Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg