Stor internasjonal undersøkelse om MC-ulykker


Et internasjonalt team bestående av forskere med lang fartstid innen ulykkeanalyse, som alle selv kjører motorsykkel, skal undersøke hva det er som skjer når en tohjuling krasjer. Studien har navnet Dynamics of Motorcycle Crashes. Forskerne inviterer motorsyklister, mopedister og scooterførere som har vært innblandet i et krasj i løpet av de siste ti årene, til å delta i undersøkelsen. En av faktorene forskerne skal se på, er ABS sin betydning. Selve spørreundersøkelsen består av 39 spørsmål, fordelt på fire kategorier. Vi oppfordrer alle som kan – dere som dessverre har vært inneblandet i krasj i løpet av de siste ti årene – til å delta i denne viktige undersøkelsen. Klikk her for å lese mer om undersøkelsen på NMCU sine nettsider. Klikk her for å delta i undersøkelsen.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg