På besøk hos godteributikken AMD Motorsykler


KTM og Triumph selger godt, men kjører likevel kampanjer. Godteributikken i dette tilfellet heter AMD Motorsykler og må betraktes som en fornøyelsespark! Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl AMD Motorsykler i Oslo selger som mange andre forhandlere godt om dagen. Geir Arnestad forteller om et eventyrlig salg tidlig på sesongen, men han er opptatt av å formidle at de fortsatt har sykler av alle merker og typer tilgjengelig. Både KTM og Triumph kjører i tillegg til den høye interessen kampanjer med reduserte priser eller utstyrspakker i 5–10.000 kronersklassen. KTM har avgrenset kampanjen til KTM 125 Duke, men lanserte i år både oppdateringer av eldre og nye modeller. Mye moro.

AMD Motorsyklers Geir Arnestad.

Størst spenning knytter deg seg nok til nyhetene 1290 Super Duke GT, 790 Adventure/R, den oppdaterte supermotarden 690 SMCR og offroadern 690 Enduro R. 1290 Super Duke GT er vel som sportstourer noe av det heftigste man finner i markedet i dag. Dette er en skjeldent kraftig og smidig kjøremaskin som elskes av «feinschmeckere» og dem som digger rask touring.

KTM SMC 690 R.

KTM 790 Adventure har tatt markedet med storm og er en sykkel som leverer veldig mye kjøreglede for pengene. Kraftfull, smidig med en tilnærmet kirurgiske styregeometri. En skikkelig oppdatert og moderne kjøremaskin med høy «fun-factor»

Og selvfølgelig er «gate-slegga» 1290 Superduke tilgjengelig for den som måtte ønske å leve ut testosterondrømmen. Sannsynligvis noe av det mest potente maskineriet man kan finne på to hjul i dag og som definitivt er kapabel til å løfte på hatten! Triumph kjører en bredere sjarmoffensiv og tilbyr et titalls «promotion-pakker» på en rekke modeller:

Geir Arnestad forteller at Triumph i disse dager lanserer «promotion pakker». Disse omfatter reduserte utsalgspriser og utstyrspakker som varierer fra fem til ti tusen kroner. Disse tilbudene omfatter modellene Tiger 800 og 1200, Street Twin, Street Cup, Street Triple S og R, Street Triple RS, Bonneille T120, T120 Black, Thruxton og Bonneville Bobber.

– Merk at det er forskjellige tilbudskombinasjoner knyttet til modellene, og detaljer om dette får du av forhandleren din, sier Geir.

Triumph Scrambler XE.

Triumph Street Triple RS.

Special Edition utgaven av Bonneville T120 heter ”Diamond” og ser virkelig bra ut med mye krom. Merk at de nye modellene ikke omfattes av tilbudspakkene. Triumph har etter hvert fått en stor og spennende portefølje med maskiner som strekker seg over mange segment og stilarter. Her er det noe for enhver smak, hvilket helt klart vises på salgsstatistikken som viser at Triumph er på full fart oppover.

Tiger 800- og 1200-serien omfattes av samme kampanje med reduserte priser og utstyrspakker i titusenkronersklassen.

AMD Motorsykler har også et godt utvalg av nyere bruktsykler og her er det nok noe for enhver smak.

Altså spennende tider for motorsykkelelskere. Både Triumph og KTM er merker som kjemper i teknologitoppen, og derfor nyter stor interesse blant alle typer førere. MC-avisa ønsker AMD Motorsykkel lykke til videre i sesongen.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.