YZF-R125 Monster Energy Yamaha MotoGP Edition


Pressmelding fra Yamaha Europe: "Monster Energy-grafikk i MotoGP-stil og et aggressivt R1-inspirert karosseri gjør denne til den mest eksklusive 125-modellen som er produsert av Yamaha – og den forbedrede Deltabox-rammen sammen med svingarmen i aluminium og bredere 140-profilers bakdekk forsterker 2019 YZF-R125s posisjon som den ultimate modellen til lettvekt supersport. Motoren til YZF-R125 leveres med et sofistikert system for variabel ventilfunksjon (VVA) og et topplokk med highflow som gir kraftigere moment ved lavt turtall og høyere effekt ved høyt turtall. Du får hurtigere akselerasjon, raskere omdreininger, høyere topphastighet og bedre drivstoffeffektivitet.

Spesifikasjoner: - Karosseri i R-serien i Monster Energy Yamaha MotoGP-innpakning - YZR-M1 MotoGP-inspirert supersport cockpit - 125 cc-motor med variabel ventilfunksjon - Høy forbrenningseffektivitet gir jevn kraft - Deltabox-ramme med en unik stivhet - Svingarmen i aluminium gir god stabilitet i høy hastighet - Lett og nøyaktig hjelpe- og slureclutch - Spesialutformet drivstofftank med en kapasitet på 11 liter - Sofistikerte og tydelige LCD-instrumenter - Robust ergonomi som gir en balansert kjørestilling - Et bredt bakdekk med unikt veigrep og stil - Effektivt bremsesystem YZF-R125 Monster Energy Yamaha MotoGP er den kuleste 125 i sin klasse. Den er inspirert av Yamahas YZR-M1 racersykler og utviklet med et rent R-serie DNA."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.