Kaffe me’ nogo attåt på AGM Weekend


MC-avisa la lørdagens swingkurs innom AGM Weekend utenfor Sarpsborg. «Same procedure as last year», altså. Vi fulgte baconkøen til Sarpsborg, og vipps – så var vi hos Alf Graarud. Rettere sagt, vi ble tatt godt imot av Lene Graarud som tilbød oss i tur og orden: Kaffe, Twist-favoritter, wienerpølser og prosenter på accessories fra SW-Motech. Tekst og foto: Erling S. Kristiansen. Det er noe med IKEA og AGM. Nærmere bestem, det koster oss minimum tusen spenn å gå inn i butikken, eventuelt ut; det kommer an på hvordan man ser det. AGM hadde sin egen todagers rustløser, hvor det først og fremst var kapitalkanalen som skulle rustløses, og slik ble det. Yr varslet noe spredt regn denne lørdag, mens Vår Herre hadde andre planer: 22 grader pluss og lett skydekke. Tjobing. I Sarpsborg hadde en brigade av AGM-uniformerte soldater klargjort for sesongstart. Alle like høflige. Pølsekokingen var stort sett i rute, kaffen passelig sterk og tilbudene mange. Vi har vært der før, og alltid fått hjelp. Ikke bare til betalingsterminalen, men også når nyinnkjøpte alubokser til GS måtte monteres på stedet. Vår erfaring er at her er stengetider veiledende og verktøyet og kompetansen i kjelleren tilgjengelig. Vidunderlig. Utenfor var Honda, Yamaha, Kawasaki og Triumph linet up. Førerkort ble kopiert og prøvekjøring ble administrert. Inne i butikken var årslønner i spill; fristelsene stod på rekke og rad. Vi tillater oss å avslutte med at: «Du er ikke en ekte motorsyklist om du ikke har vært på kaffe hos Alf Graarud i Sarpsborg». Så det så.

Bildegalleri:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg