Spionbilder av ny Indian?


Ifølge Motorcyclenews har det dukket opp spionfoto av en ny Indian tourer som er under uttesting. Den har væskekjølt motor og kåpe montert på rammen slik som Harley-Davidsons Road Glide. Basert på nylige IP-registreringer mener Motorcyclenews at sykkelen kalles Raptor og vil være en helt ny modell i Indians modellprogram. Midt i står en helt ny væskekjølt motor, som trolig vil komplimentere i stedet for å erstatte den eksisterende luftkjølte Thunderstroke 111. Det er sannsynlig at motorstørrelsen vil være den samme, rundt 1800 cc, slik at den beholder det sterke dreiemomentet og samtidig får en del flere hestekrefter å by på.

Studerer man spionbilde av fronten, ser man at det her brukes oppned-gaffel samt Brembo bremsesystem. Gjerne et sportslig oppsett og da kan man vel forvente at dette vil bli en litt mer sportslig tourer med mye krefter og gode kjøreegenskaper. Selve utseende bør nok ikke tas for høytidlig, det kan fortsatt bli forandringer. Motorcyclenews ser for seg at denne modellen vil bli lansert som en 2020-modell under Sturgis Motorcycle Rally i Sør-Dakota, slik de har gjort flere ganger tidligere.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg