Krasj etter oppløftende start på racet


Desverre ble det krasj for Ole Bjørn Plassen i årets første race. Etter en vanskelig start på helgen, som resulterte i at Ole Bjørn måtte starte fra 16 startspor, fikk han en fin start på racet. Pressemelding, Plassen RoadRacing Team. Allerede ut på runde andre var han oppe på 11.-plass, og ifølge ham selv hadde han en mye bedre følelse med sykkel enn tidligere. Etter langsletta inn i "drysack" bremset han litt for mye med nedlegg og fikk et forhjulslipp. Vi tar med oss den postive følelsen fra racet, til tross for krasj er vi ganske sikker på at det går bedre på Barcelona i slutten av mai. Ettersom vi ikke får kjøre Ducati i Spania, måtte Ole Bjørn bytte merke for å fortsette kjøringen i det spanske superbike mesterskapet. Overgangen fra Ducati til Kawasaki har bydd på litt mer hodebry enn vi hadde sett for oss. Ole Bjørn har kjørt Ducati hele karrieren og lagt til seg en stil som utnytter styrkene til denne typen sykkel, mens Kawasaki har helt andre styrker. Dette gjør at Ole Bjørn må legge om kjørestilen en del. Team Tack Kawasaki, som Ole Bjørn kjører for i Spania, er positive og legger alt til rette for at det skal lykkes.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg