Ny Arena for MC!


Arena MC i Sandnes begynner virkelig å ta form. MC-avisa var innom fredag før Palmesøndag, og butikken sydet av liv. Butikklokalet er gedigent og det bugner av sykler. Innerst i butikken finner en deledisken der Øystein Westre og Dag Frode Molden hjelper kundene. Kenneth Østberg styrer Harley-Davidson, og han var i skikkelig påskehumør og var fornøyd med sin H-D-avdeling. MC-selger Linn Kant kunne fortelle at de har solgt utrolig mange sykler etter åpningen onsdag sist uke. Verkstedet var i full drift. Snart vil Arena MC ha hele åtte løftebutikker med egne arbeidsstasjoner, og vil dermed være et av Norges største MC-verksteder. Arena MC har virkelig blitt et flott MC-arena. Beliggenheten i nærheten av Kvadrat kjøpesenter er bare genial. Dette er en MC-butikk det er verdt å besøke. Har du god tid, er det en flott sofagruppe midt i butikklokalet der du kan nyte omgivelsene.

OMPE

Se bildene og bildetekster under:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.