Gekko vant dobbel Norgescup runde bare en måned etter kragebensbrudd


Gekko-Haga er tilbake i toppform etter å ha brukket kragebeinet for fire uker siden. I comebacket etter fallet kjørte han inn til gull, og ligger nå godt an i kampen om NorgesCupen 2019 i Trial. Tekst: Bror Møgster (Pressemelding)

Sondre Haga på podiet etter andre runde i Norgescupen. (Foto: Annette Gilje Haga).

I helgen vant Gekko-Haga to av fem runder i Norgescupen.

– Det gikk over all forventning. Målet var å kanskje stille til start, men nå skal jeg prøve å ta seieren. Det var egentlig lett nivå, som passet meg fint etter å ha brukket kragebeinet, sier Gekko-Haga. Det var bare fire uker siden Gekko-Haga falt under trening i Spania. Etter operasjonen noen dager senere var det egentlig åtte uker før Sondre kunne konkurrere i Trial. - Jeg hadde trent veldig lite de siste ukene før Norgescupen, og er fremdeles ikke 100 prosent tilbake. Fikk bare en vanlig treningsøkt før cupstart, men etter all trening i vinter har jeg et godt grunnlag. Jeg har gått til fysioteraputen hver dag og fått masse søvn. Det er godt å vite at jeg kan vinne med en slik skade. Det gir god selvtillit fremover, sier Gekko-Haga. 13. april skal Gekko-Haga delta i lag-VM i X-Trial med Haakon Pedersen. Dette er andre gang Norge stiller lag i mesterskapet, sist gang var i 2012.

– Jeg kjenner Haakon godt. Tror det kommer til å gå bra. Hvis vi klarer å komme gjennom noen seksjoner, er vi godt fornøyde. VM lag i X-Trial holdes i Vendèe, Frankrike.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg