Kan dette redde MC-liv også?


Med en sterk interesse for alt som øker livslengden, var det ikke til å unngå at denne saken fanget oppmerksomheten.

Trek Bicycles Bontrager avdeling har kommet opp med en ny form for innerskall i hjelm som ser ut til å ha et enormt potensiale – også innen MC. Produsenten hevder at WaveCel er 48 ganger mer effektiv enn isopor-innerskall når det gjelder å forhindre hjernerystelse, og det er ufattelig viktig. Vår hjerne er en fintfølende sak og misliker sterkt rystelser. Derfor er det blitt enormt fokus på nettopp den type skader innen all slags sport og transport. For øyeblikket er WaveCel benyttet i hjelmer beregnet på våre pedaldrevne brødre, men mye tyder på at teknologien også kan ha en lys fremtid innen MC-hjelmer. Forøvrig: Proffgutta som sykler Tour de France og lignende kommer gjerne opp i rundt 100 km/t i de verste utforbakkene, så påkjenningene hjelmene utsettes for ved krasj er ikke så ulike våre. Og nettopp de racerne er de første som kommer til å bruke WaveCel.

Videoen under forteller egentlig alt om hva det dreier seg om, og hvis produktet lever opp til forventningene, bør produsenter av MC-hjelmer ta en prat med Bontrager. Bare se på videoen, så skjønner du:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg