Ladestasjon hos Harley-Davidson-forhandlere


Ikke her i landet – dessverre – i hvert fall ikke ennå. Men i USA kommer Harley-Davidson til å installere ladestasjoner for at LiveWire-førere skal kunne lade sine sykler i trygge og kjente omgivelser. Ideen er bra den – det knytter kunde og forhandler sammen og dessuten kan det gjøre en kjedelig ventetid litt mer utholdelig.

Det er også bra med tanke på eventuelle nye elsykler fra det amerikanske merket: "Lading? Ikke noe problem. Bare stikk innom en Harley-forhandler, så spanderer vi kaffe og en liten snack mens vi lader sykkelen gratis for deg!"

Det sies ikke noe om hvorvidt andre merker også kan lades hos H-D, men det ville være smart å sørge for at det gikk an. Rart med det: Blir en hyggelig tatt imot et sted, har en lett for å komme tilbake ...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg