Autopia i Stavanger


I helgen blir det arrangert motormessen Autopia i Stavanger Forum. Det er fire haller med utstilling, salgsstander og aktiviteter. Rundt 300 kjøretøy, der flesteparter var biler, var å se for de skuelystne. Det var også mye å se for MC-interesserte. Selvsagt var Tempo-klubben på plass med flere klassikere og HOG hadde også egen stand. I salgshallen var det tre forhandlere som hadde funnet veien. Det var også egen Show-bane der blant annet NMK-klubber og Jæren Dragrace Klubb holdt til. Arena MC, som nettopp åpnet sin butikk ved siden av Kvadrat, var på plass med H-D, Triumph, Honda og Suzuki. Rovik MC AS hadde noen Yamaha-modeller med seg og Sigma Motor AS fra Haugesund hadde flere av Ducati-modellene på plass. Da MC-avisa var innom sent på lørdagen, var det få folk, men Jan Ove Bygnes Olsen fra Sigma Motor AS kunne fortelle at det hadde vært godt besøkt tidligere på dagen.

Les mer om Autopia på www.autopiaexpo.no.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg