Ladestasjon hos Harley-Davidson-forhandlere

07.04.2019

 

Ikke her i landet – dessverre – i hvert fall ikke ennå. Men i USA kommer Harley-Davidson til å installere ladestasjoner for at LiveWire-førere skal kunne lade sine sykler i trygge og kjente omgivelser. Ideen er bra den – det knytter kunde og forhandler sammen og dessuten kan det gjøre en kjedelig ventetid litt mer utholdelig.

 

Det er også bra med tanke på eventuelle nye elsykler fra det amerikanske merket: "Lading? Ikke noe problem. Bare stikk innom en Harley-forhandler, så spanderer vi kaffe og en liten snack mens vi lader sykkelen gratis for deg!"


Det sies ikke noe om hvorvidt andre merker også kan lades hos H-D, men det ville være smart å sørge for at det gikk an. Rart med det: Blir en hyggelig tatt imot et sted, har en lett for å komme tilbake ...

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_aug19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.

MC-Huset_aug19.gif
OnlineMC jan19 2.gif