Saint Unbreakable – spennende ny aktør


Av mange mindre virksomheter med stands på MC-messen 2019, fattet vi interesse for «Saint Unbreakable». Bak navnet gjemmer det seg en australsk produsent av arbeidsklær som også satser på bekledning for oss motorsyklister.

Tekst og foto: Jarl Hole.

Kim og Svein Andresen står bak «Saint Unbreakable» i Norge og holder til i Oslo hvor de også har showrom for produktene.

Saint Unbreakable produserer bekledning for den urbane motorsyklist som vil kjøre sikkert, men ikke bytte klær hver gang han eller hun parkerer motorsykkelen for å delta på møter eller andre sosiale aktiviteter. Til sin kolleksjon av sikkerhetsplagg for den urbane motorsyklist bruker de stoff vevd av 34 % bomull og 66 % Ultra High Molecular Weight Polyethylene forkortet til UHMWPE.

Når bomull veves sammen med UHMWPE, får man et stoff med ekstrem slitestyrke velegnet til sikkerhetsplagg. Fordi sikkerheten er vevd inn i stoffet og ikke ligger utenpå, blir det et lett produkt med god passform som er komfortabelt å ha på seg og godt egnet for motorsyklister. I førstkommende nummer av MC-avisa kommer vi tilbake med en nærmere presentasjon av den nye og interessante aktøren på det norske markedet.

Klikk her for å lese mer på Saints nettside.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg