Nick Sanders tar MC-Messen med storm


Nick Sanders, Motorsykkelverdens ledende eventyrer, tok MC-Messen med storm da han på NMCU sin stand rapporterte fra sitt, forsiktig sagt, turbulente liv på kryss og tvers av moder jord. Tekst og foto: Jarl Hole. Nick begynte sin karriere på to hjul som profesjonell syklist blant annet i Tour de France. Han tror selv at det var det som gav han inspirasjon og pågangsmot til å hive seg ut i det store eventyret på heltid. Og eventyr ble det. Jorda rundt 7 ganger på motorsykkel og 2 ganger på tråsykkel, det amerikanske kontinentet på langs fra Alaska til Tierra del Fuego og tilbake igjen på 46 dager, ballongferder og båtferder med to sammenbygde elvebåter fra England til Svartehavet inkludert et havari hvor den ene av da sammenbygde båtene forsvant i dypet og ble løftet opp igjen av en innleid kran.

Nicks neste eventyr er å kjøre den nye Yamaha Ténéré 700 fra Paris til Dakar og deretter fra Dakar til Nordkapp. Foredragene Nick holder på MC-Messen er med andre ord bare oppvarming før han kommer susende fra Afrika gjennom Norge med kurs for Nordkapp på vegne av Yamaha. Nick skal holde to foredrag til, ett på lørdag og ett på søndag. Heng på for en uforglemmelig opplevelse på NMCU sin stand.

Les mer i neste mummer av MC-avisa!

Bildegalleri:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg