MC-messen tar form


MC-messen 2019 samler det meste MC-Norge har å by på til en stor festhelg i Lillestrøm, og i morgen kl. 12.00 braker det løs på Norges Varemesse!

Tekst: Anders Eidevik. Her på Norges Varemesse har det vært stor aktivitet hele dagen for å klargjøre stands og annet for årets største motorsykkelbegivenhet. Nå begynner de fleste utstillingene å ta form, men det vil selvsagt skje mye før åpningen i morgen.

På NMCU sin stand skal det være flere spennende foredrag.

En messe for alle:

På messen kan du selvsagt se alle 2019-nyhetene og det meste av de ulike produsentenes line-up for året, og mange forhandlere stiller med gode messetilbud på utstyr. Mange klubber og andre MC-relaterte organisasjoner er til stede og har stand. Stikk innom de ulike standene, og få mang en hyggelig MC-prat!

Det er også godt med spise- og drikkemuligheter, crosskjøring for de minste, forskjellige interessante foredrag på NMCU sin stand og heseblesende trial-show. Dette er en festpakke for alle, både for deg med MC-interessen på topp og for deg som ikke er så veldig MC-interessert – ennå.

Her skal trial-gjengen forsere de utroligste hinder.

Spørreundersøkelse og premier:

MC-avisa har også vært i sving for å rigge opp stand i dag, og er nå klar til messe. Vi kan blant annet by på spørreundersøkelse, der dere lesere kan gi oss tilbakemelding på bladet. Alle nye abonnenter og alle som deltar i undersøkelsen er med i trekningen av flotte premier hver dag. Vi har også presentasjon av årets Touringkonkurranse og har gode tilbud på abonnement, kataloger og bøker. Kom innom, da vel!

MC-avisa kommer tilbake med mer fra messen i løpet av helgen. Vi snakkes!

Åpningstider: Fre. 12–20, lør. 10–18, søn. 10–17.

Mer info om messen finner du på www.mcmessen.no.

Bildegalleri:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg