Snart er det tid for MC-messe!


Tiden går fort, og det er snart to år siden forrige MC-messe. Fredag 29. mars braker det imidlertid løs igjen i Lillestrøm i regi av Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) og Norges Varemesse, selvsagt anført av prosjektleder Tommy Larssen. Vi har hatt en prat med Tommy om forberedelsene til årets messe.

Motorsykkelimportørenes Forening og Norges Varemesse inviterer nok engang til MC-messe på Lillestrøm i perioden 29.–31. mars 2019.

Tekst: Jarl Hole. Først publisert i MC-avisa nr. 2-2019. Tommy kan rapportere at alle importører og alle merker er påmeldt og at det for øyeblikket er jevnt tilsig av klubber som vil markere seg og sine aktiviteter under messen. Norsk Motorcykkel Union (NMCU) vil som alltid være til stede med egen stand, mens det i skrivende stund ikke er avklart om politiet eller Statens vegvesen vil delta. Vi krysser fingrene for at disse to viktig offentlige etatene kjenner sin besøkelsestid og stiller opp. Noe annet vil være en skam.

Trialmiljøet i Norge får virkelig vist seg frem på årets messe. Hele Hall B blir gjort om til en trialløype, hvor det skal være aktiviteter og show gjennom alle messedagene.

Under de to siste messene har Andre Villa med sitt show vært et trekkplaster for små og store entusiaster, og det har vært fulle hus og stor jubel på alle forestillingene. Det skal litt til å måle seg med Andre Villa, men i år er det trialmiljøet i Norge som får sjansen til å vise hva de er gode for. Norges Varemesse gjør nemlig om hele B-hallen til en stor innendørs trialløype med tribuneplass til flere tusen tilskuere. Her vil det være en eller annen form for aktivitet hele tiden og aktivitetene vil bli toppet med to til tre spektakulære Trial-Show hver dag. Adgang til showene vil være inkludert i billetten, men vi tror det vil lønne seg å være tidlige ute og stille seg i kø for å få en god tribuneplass. Det landets beste trialkjørere kan by på er nemlig underholdning av ypperste klasse.

Barnecross er en populær aktivitet som selvsagt er med på årets messe.

En gjenganger på aktivitetssiden er barnecrossen. Den vil være der i år også. Av alt som skjer på MC-messen er nok dette den aktiviteten som på lang sikt sikrer rekrutterer flest til et liv på to hjul en gang i fremtiden. Vi anbefaler alle å stoppe opp og ta en titt på barna som får sitt første møte med en motorsykkel nettopp på MC-messen. Frykten som langsomt går over i glede når mestringsfølelsen begynner å melde seg, er alene verdt inngangsbilletten.

Før du setter kursen mot Lillestrøm og årets utgave av MC-messen, skal du huske på at direktesalg av bekledning og rekvisita er en viktig del av messen, og at store areal er satt av til nettopp dette. Er du i markedet for å oppdatere ditt personlige utstyr, kan det lønne seg å legge innkjøpene til MC-messen og få med deg de gunstige messetilbudene bransjen stiller opp med. En annen ting du bør vurdere, er om du kan la bilen stå hjemme og i stedet bruke offentlige fremkomstmidler akkurat denne helgen. Lillestrøm er et kollektivknutepunkt som du enkelt kan nå både med tog og buss nær sagt fra alle himmelretninger. Kommer du langveis fra og må bruke bilen, bør du vurdere å parkere den ved Oslo S. eller ved Lørenskog stasjon, og så bruke tog eller buss den siste biten frem.

Åpningstider:

Fredag 29. mars kl. 12–20 lørdag 30. mars kl. 10–18 søndag 31. mars kl. 10–17 Da gjenstår det bare å si: Velkommen til MC-messen. Antall besøkende i 2017 var 23.587. I år skal vi bli enda flere. Her finner du mer info og billetter: www.mcmessen.no

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.