Stelvio – Verstingen!


Hvis du lurer på hvor du skal legge ferien og er på jakt etter helt nye opplevelser, tøffe utfordringer, ekstrovert kjøring, oppsiktsvekkende natur, risikofaktor høyere enn vanlig – i det hele tatt: Hvis du virkelig har lyst til å kjøre motorsykkel ... ... er det en hel del attraktive områder å velge mellom. Du finner kortreiste og fjerne, passe utfordrende og veldig krevende, ved havet oppe i fjellene ... ... i Trollstigen, Lysebotnvegen eller Vikafjell, på Route Grand Alpes, i Kärnten, Hohe Tauern eller Dolomittene ... ... men uansett hvor mye du leter, skal det godt gjøres å finne det bedre enn selve kongen, den eldste, den råeste, med de skarpeste hårnålene og det villeste renommeet, så ... ... hvis det er noe slikt du er på jakt etter, kommer du ikke uten Stelvio – selve sjefen blant fjellpassene, den med høyest skrytefaktor ... ... og hvis ikke du tror oss, skal vi vise deg det – bare se videoen under:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg