Nordisk vinner i The Battle of the Kings 2019


Harley-Davidson Malmö er kåret til den nordiske vinneren av Battle of the Kings etter en intens konkurranse. Fra 14. januar til 15. februar har man kunnet stemme frem sin favoritt til å komme ett skritt nærmere tronen. Pressemelding, Harley-Davidson. Deres fantastiske «Fat Boy T2», basert på en Harley-Davidson Fat Boy, er inspirert av filmklassikeren «Terminator 2» og custom-sykkelen har virkelig blitt unik. Kim Dorén fra Harley-Davidson Malmö: «Jeg skrek ikke da jeg hørte at vi vant den nordiske konkurransen, men jeg kan love at jeg ikke klarte å holde tilbake et kjempestort smil. Teamet derimot, løp rundt som gira tenåringer, ga hverandre high-five og sa Arnold Schwarzeneggers berømte Terminator-sitat «Hasta La Vista Baby»! Det har vært veldig hyggelig å se at våre kunder har vist så stor interesse for denne sykkelen og customisering av andre sykler.» Klikk her for å se flere bilder av sykkelen.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg