Protest mot Ducati etter Qatar


Etter MotoGP-løpet i Qatar ble det levert inn protest angående det som kalles "aerodynamiske innretninger" på svingarmen til tre av Ducatis fabrikkmaskiner. De som står bak protestene er Aprilia Racing Team Gresini, Red Bull KTM Factory Racing, Repsol Honda Team and Team Suzuki Ecstar som alle mener at Ducati, og da spesielt Dovisioso som vant, hadde urettmessige fordeler av en innretning som ser ut til å ha som hensikt å lede mer luft mot bakdekket for å gi det bedre kjøling.

Protesten ble i første omgang avvist av teknisk ansvarlige på banen, men klagerne ga seg ikke og sendte inn appell, noe som gjør at den nå bringes inn for MotoGP Court of Appeals. Klagerne sier det er for å få klarlagt hvilke regler som egentlig gjelder, men det kommenteres også at Ducati bestandig prøver å omgå reglene ved å komme opp med stadig nye ting. Skal tro om det hadde vært levert inn protest på Ducati hvis en av klagerne hadde vunnet løpet ...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg