Protest mot Ducati etter Qatar

13.03.2019

 

Etter MotoGP-løpet i Qatar ble det levert inn protest angående det som kalles "aerodynamiske innretninger" på svingarmen til tre av Ducatis fabrikkmaskiner. De som står bak protestene er Aprilia Racing Team Gresini, Red Bull KTM Factory Racing, Repsol Honda Team and Team Suzuki Ecstar som alle mener at Ducati, og da spesielt Dovisioso som vant, hadde urettmessige fordeler av en innretning som ser ut til å ha som hensikt å lede mer luft mot bakdekket for å gi det bedre kjøling.

 

Protesten ble i første omgang avvist av teknisk ansvarlige på banen, men klagerne ga seg ikke og sendte inn appell, noe som gjør at den nå bringes inn for MotoGP Court of Appeals. Klagerne sier det er for å få klarlagt hvilke regler som egentlig gjelder, men det kommenteres også at Ducati bestandig prøver å omgå reglene ved å komme opp med stadig nye ting. Skal tro om det hadde vært levert inn protest på Ducati hvis en av klagerne hadde vunnet løpet ...

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.