Lanserer ettlags motorsykkeltøy i denim med enestående beskyttelse


Pressemelding, SA1NT Europe. "NYHET! SA1NT UNBREAKABLE: Vi lanserer nå verdens første ettlags motorsykkeltøy i denim med en enestående beskyttelse! SA1NT, som er et australsk klesmerke innenfor kategoriene motorsykkel og workleisure bekledning, lanseres nå i Norden. SA1NT motorsykkeltøy er utviklet for og av motorsykkelentusiaster som er lidenskapelig opptatt av sine motorsykler, men lei av at motorsykkeltøy skal gå på kompromiss med sikkerhet for å få et moderne utseende og oppleves komfortabelt.

For å oppnå dette spinner vi verdens sterkeste fiber, Dyneema®, et fiber som er opptil 15 ganger sterkere enn stål, sammen med blant annet bomull for å komme frem til vårt råsterke ettlags denim motorsykkeltøy. SA1NT har tatt motorsykkeltøy til et nytt nivå hvor komfort og utseende er kombinert med kompromissløse krav til sikkerhet. SA1NT Work & Leisure – opptil 500% sterkere enn standard denim: I en aktiv og hektisk hverdag kan det ofte være behov for klær som tåler det lille ekstra, men som samtidig er komfortable og ser stilig ut. Klær som egner seg like godt på jobb som når du er ute og leker med barna, eller gjør oppussing hjemme. Slitesterke og komfortable klær som ser stilig ut er en av grunntankene til SA1NT sin nye Workleisure kolleksjon. Gjennom å spinne Dyneema® inn i kjernen av vår denim materiale, så har vi klart å lage plagg som er opptil 500% sterkere enn en standard denim. SA1NT Workleisure en ny type tøffe, innovative, behagelige og slitesterke klær til jobb og fritid, som bedre enn noen andre tåler en trøkk! Hjemmeside: www.saint.cc Distributør: Work & Leisure AS / AB."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.