Akrapovic går i partnerskap med Rapidbike!


Ettersom utslippskrav blir stadig strengere og den originale «mappingen» tilpasset EUs regelverk ikke gir rom for særlige modifiseringer, vil kombinasjoner som her bli mer eller mindre obligatoriske etter hvert. Selv anbefaler den norske importøren Non-Stop Trading AS kombinasjonen Akrapovic eksos, BMC filter og Rapidbike som beste løsningen for de fleste MCer. Forhandlere i Norge anbefales å kontakte dem for mer info.

Se også denne lenken; www.dimsport.it/en/rapidbike-akrapovic-maps/ Petter Haagensen hos Non-Stop Trading AS kan fortelle at han på MC-messen i Lillestrøm for 2 år siden «spleiset» representanter for disse to produsentene, da vi så at synergien av en kopling skulle kunne gi maksimalt utbytte for begge parter. Petter forteller: – For vårt firma som har representert begge disse produsenter i mer enn et tiår kunne vi ikke ønske oss noe bedre. Vi er stolte av å ha tatt del i dette, og det viser at målrettet arbeid kan skape gode relasjoner, og at små markeder også kan påvirke. Kvalitet fungerer – også i vårt daglige arbeid – her er tydelige beviset på nettopp det.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg