Lanserer ettlags motorsykkeltøy i denim med enestående beskyttelse

12.03.2019

 

Pressemelding, SA1NT Europe.
 
"NYHET! SA1NT UNBREAKABLE:
Vi lanserer nå verdens første ettlags motorsykkeltøy i denim med en enestående beskyttelse! SA1NT, som er et australsk klesmerke innenfor kategoriene motorsykkel og workleisure bekledning, lanseres nå i Norden. SA1NT motorsykkeltøy er utviklet for og av motorsykkelentusiaster som er lidenskapelig opptatt av sine motorsykler, men lei av at motorsykkeltøy skal gå på kompromiss med sikkerhet for å få et moderne utseende og oppleves komfortabelt.
 

For å oppnå dette spinner vi verdens sterkeste fiber, Dyneema®, et fiber som er opptil 15 ganger sterkere enn stål, sammen med blant annet bomull for å komme frem til vårt råsterke ettlags denim motorsykkeltøy. SA1NT har tatt motorsykkeltøy til et nytt nivå hvor komfort og utseende er kombinert med kompromissløse krav til sikkerhet.

SA1NT Work & Leisure – opptil 500% sterkere enn standard denim:
I en aktiv og hektisk hverdag kan det ofte være behov for klær som tåler det lille ekstra, men som samtidig er komfortable og ser stilig ut. Klær som egner seg like godt på jobb som når du er ute og leker med barna, eller gjør oppussing hjemme.

Slitesterke og komfortable klær som ser stilig ut er en av grunntankene til SA1NT sin nye Workleisure kolleksjon. Gjennom å spinne Dyneema® inn i kjernen av vår denim materiale, så har vi klart å lage plagg som er opptil 500% sterkere enn en standard denim.

SA1NT Workleisure en ny type tøffe, innovative, behagelige og slitesterke klær til jobb og fritid, som bedre enn noen andre tåler en trøkk!

Hjemmeside: www.saint.cc
Distributør: Work & Leisure AS / AB."

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
hdoslo_stillingannonse_200x200.gif
198x198_MT-banner_feb.gif

Bunn

MC-Huset_200x200_feb20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
hdoslo_stillingannonse_200x200.gif
198x198_MT-banner_feb.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.