MotoGP – 6/10 sekund!


Årets første MotoGP-løp ble nesten en gjentakelse av fjoråret – i hvert fall når det gjelder de to første plassene. Dovisioso på Ducati og Marquez på Honda brukte de siste rundene til å leke katt og mus. Noen ganger var Dovi musen, andre ganger Marquez. Det hele kulminerte i siste sving da Dovi avverget et ventet angrep fra Marquez og slo ham med 23/1000 sekund.

6/10 sekund mellom vinner og sjetteplass:

Det var stor aktivitet bakover i rekkene også: Vinales, som hadde pole, måte finne seg i at forhåpningene om forlenget suksess forsvant ganske tidlig. Rookien Quartararo så lovende ut med start på andre rekke, men motoren hans stoppet på startstreken til oppvarmingsrunden, så han måtte starte fra pit lane. Etter hvert ble Vinales innhentet av Rossi, som kom fra startposisjon nr. 17, og rookien Morbidelli. Suzukiene viste seg også fra sin beste side, og de er definitivt blitt en faktor å regne med: Crutchlow – så vidt friskmeldt et en stygg ankelskade – hadde sin fulle hyre med å holde Rins på Suzuki bak seg i kampen om tredje plass.

Rossi gjorde som så mange ganger før: Jobbet seg opp fra en elendig startposisjon og sluttet på femteplass – 6/10 sekund etter vinneren. Det var med andre ord ganske tett, noe som lover godt for resten av sesongen.

Et stykke frem for Aprilia og KTM:

Stevnets største overraskelse? Kanskje Aleix Espargaro som tok sin Aprilia inn til tiendeplass i hans aller første løp på den sykkelen. Broder Pol Espargaro gjorde også en akseptabel innsats ved å ta KTM inn til 12.-plass. Men felles for både Aprilia og KTM: Det er et stykke frem!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg