MotoGP – 6/10 sekund!

11.03.2019

 

Årets første MotoGP-løp ble nesten en gjentakelse av fjoråret – i hvert fall når det gjelder de to første plassene. Dovisioso på Ducati og Marquez på Honda brukte de siste rundene til å leke katt og mus. Noen ganger var Dovi musen, andre ganger Marquez. Det hele kulminerte i siste sving da Dovi avverget et ventet angrep fra Marquez og slo ham med 23/1000 sekund.

 

6/10 sekund mellom vinner og sjetteplass:

Det var stor aktivitet bakover i rekkene også: Vinales, som hadde pole, måte finne seg i at forhåpningene om forlenget suksess forsvant ganske tidlig. Rookien Quartararo så lovende ut med start på andre rekke, men motoren hans stoppet på startstreken til oppvarmingsrunden, så han måtte starte fra pit lane. Etter hvert ble Vinales innhentet av Rossi, som kom fra startposisjon nr. 17, og rookien Morbidelli. Suzukiene viste seg også fra sin beste side, og de er definitivt blitt en faktor å regne med: Crutchlow – så vidt friskmeldt et en stygg ankelskade – hadde sin fulle hyre med å holde Rins på Suzuki bak seg i kampen om tredje plass.
 

Rossi gjorde som så mange ganger før: Jobbet seg opp fra en elendig startposisjon og sluttet på femteplass – 6/10 sekund etter vinneren. Det var med andre ord ganske tett, noe som lover godt for resten av sesongen.

 

Et stykke frem for Aprilia og KTM:

Stevnets største overraskelse? Kanskje Aleix Espargaro som tok sin Aprilia inn til tiendeplass i hans aller første løp på den sykkelen. Broder Pol Espargaro gjorde også en akseptabel innsats ved å ta KTM inn til 12.-plass. Men felles for både Aprilia og KTM: Det er et stykke frem!

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.