Trussel mot Norton avblåst


Det ser ut til at Norton og Stuart Garner fikk ræva i gir da Company House sendte ut sitt varsel om oppløsning, datert 5 mars. Les mer om dette her. Norton fikk en frist på to måneder til å vise at de fortsatt var i drift. Det gikk ikke lenger tid enn til 9. mars, før Stuart Garner i kjent stil og med hektisk bruk av Facebook kunne fortelle at det hele bare skyldtes en mindre misforståelse hos selskapets administrasjonen samt for sen innsending av regnskaper. Sakens gang har vært slik: Først fikk Norton et brev fra Company House der Norton ble bedt om å redegjøre for sin situasjon. 14 dager etter det sendte Company House ut en purring med beskjed om at dersom ikke Norton responderte innen 14 dager, ville varsel om oppløsning bli sendt ut. Til slutt gikk altså oppløsningsvarselet ut, og først da kom det reaksjon fra Norton. Totalt en hel måned uten at noen hos Norton reagerte. Hvorfor det kom så langt som til at Company House sendte et så alvorlig varsel, sier Garner intet om.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg