Sesongen er rett rundt svingen hos H-D Oslo


Nyhetsbrev fra Harley-Davidson Oslo: Tradisjonelt sett er mars første vårmåned. Det føles i alle fall slik for oss som jobber med motorsykler. Vinterlagringssykler skal ut på veiene snart, nyservet og klare for mange fine kjøreturer. Nye sykler kommer nesten daglig fra USA som skal klargjøres for nye forventningsfulle eiere. Egne eventer her i huset og MC-messe i Lillestrøm kommer på løpende bånd. Vi er klare til det blir kjørbart ute, for å ta imot deg som kunde og hjelpe deg til å gjøre sesongen din så fin som mulig. Planlegg i dag, så er alt klart når veiene er bare, frie for grus og salt.

Kampanje på nye og brukte 2018 modeller: Vi rydder plass til 2019 nyheter og selger ut et lite utvalg av 2018 modeller. Nå kan du gjøre et godt kjøp på enkelte Softail og Touringmodeller. Har du en kurant Sportster eller Dyna i dag, og ønsker å oppgradere? Da kan det lønne seg å kontakte oss nå. Tilbudene gjelder ut måneden.

Damenes aften Det nærmer seg sesongstart og i den forbindelse har vi gleden av å invitere alle dere damer til Damenes Aften. Arrangementet finner sted hos Harley-Davidson Oslo fredag 22 mars kl. 18-21. Vi stiller med gode tilbud, noe å bite i og noe godt i glasset blir det også! Velkommen skal dere være!

Nyhet: Electra Glide Standard: Vi har fått et nytt medlem i touringfamilien. Mange vil si at 2019 Electra Glide Standard er født på ny, siden navnet er kjent fra tidligere. Dette er sykkel for deg som liker det minimalistiske og vil koble av fra en hektisk hverdag. Fokusere på landeveien og kjøreopplevelsen rett og slett. Les mer om nyheten her: https://hdoslo.no/…/6/model/7094/flht-electra-glide-standard

Wiley - X Event torsdag 4. april kl. 17:00 - 20:00: Vi gjentar fjorårets suksess og arrangerer brillekveld med fokus på kjørebriller med styrke. Hensikten er å vise at det finnes tøffe solbriller som både er godkjent som kjørebriller og som man i tillegg kan få med styrke. Vi har for anledningen med oss en representant fra Wiley-X og en optiker fra Brilleland på Tveita som vil bistå med en enkel synstest.

Vi har fått gode tilbakemeldinger fra de som har tidligere har deltatt og kjøpt kjørebriller gjennom oss, så dette er verdt å få med seg. Henning Myhre Henning Myhre har valgt å slutte som selger hos oss. Han har i over 6 år bidratt sterkt til å oppfylle mange kunders store drøm om å eie sin egenen Harley-Davidson. Vi takker ham for innsatsen og ønsker ham lykke til videre.

Er det deg vi leter etter? Vi har ledig stilling som selger for våre motorsykler. Vi vil veldig gjerne ha tak i deg som har lyst til å jobbe med MC, er teknisk interessert, selvstendig, og som fungerer godt i team.

Du er rask, nøyaktig, har god helse, god datakunnskap, og er ikke redd for å ta i et tak. Du må ha lappen for tung MC og du må ha salgserfaring. Vi tilbyr en trygg og spennende jobb hos en av Norges største MC-forhandlere, sammen med 20 forventningsfulle kollegaer i et hektisk og trivelig miljø. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og betingelser.

Send en kortfattet søknad med CV til post@lazyboyz.no om dette frister. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg