Norton Motorcycles UK Ltd kan bli oppløst!


Companies House, som er en avdeling av Department for Business, Energy and Industrial-strategy i Storbritannia, har publisert en kunngjøring i Gazette om at Norton Motors UK Ltd vil bli fjernet fra aksje-selskapsregisteret i løpet av to måneder.

Dette varselet bygger på Companies Act 2006. Dette skjer når Companies House har grunn til å tro at et aksjeselskap ikke lenger driver forretning. Det blir da sendt ut et brev som ber selskapet redegjøre for virksomheten. Dersom det ikke kommer svar innen 14 dager, sender registeret ut et nytt brev som slår fast at registeret ikke har mottatt svar og videre: Dersom ikke svar på det andre brevet mottas i løpet av 14 dager, vil krav om oppløsing av selskapet innen to måneder bli kunngjort i Gazette. Når to måneder er gått, vil selskapet bli strøket fra selskapsregisteret og oppløst. Dette vil da bli kunngjort i Gazette.

Etter at selskapet er oppløst, ansees alle eiendeler og rettigheter å tilhøre staten. Med mindre Norton Motors i løpet av to måneder kan komme opp med bevis for at selskapet er aktivt og driver forretning, vil det altså bli oppløst.

Overraskende? I grunnen ikke, historikken tatt i betraktning.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.